Show contact information
Norsk  Produkter  Kunde

Kundesystem

Timekiosk Kunde bringer deg nærmere dine kunder! Med full integrasjon med Kalenderen og Internett Bookingen får du mer og  bedre informasjon i alle ledd. Videre kan du med Timekiosk Kunde i løpet av sekunder minne dine kunder på kommende timer, spørre om de har glemt sin time eller sende andre typer meldinger via SMS eller E-Post.

Hittil er det lagt inn 508868 kundekort totalt i systemet (antallet oppdateres hvert tiende minutt).

Som en integrert del av kassesystemet og Internett Booking løsningen inkluderer vi et enkelt, oversiktlig og kraftfullt kundesystem.

Med systemet er det raskt og enkelt å opprette nye kunder, du har full oversikt over kommende/tidligere behandlinger, hvilke priser som er brukt tidligere og hvem som har utført behandlingene.

Kundesystemet egner seg godt for å notere detaljer om behandlingene og lignende.

 

  CustSys

Alt du trenger å gjøre er å klikke på en knapp i kundekortet for å søke etter oppdatert informasjon eller taste inn navnet eller telefonnummeret på din kunde og velge blant aktuelle søkesvarene. Systemet vil automatisk lage eller oppdatere kundekortet for deg! Ingen skrivefeil .. du får også med full adresse, telefonnummer, mobilnummer og andre aktuelle informasjoner om din kunde.

Hvor ofte har du ikke tenkt at du skulle ha sendt din kunde en hilsen eller gjort dine kunder oppmerksomme på at denne uken har du et par ledige timer, men akk ... det tar jo litt tid da..

Med Timekiosk sitt kundesystem er SMS og E-Post meldinger en del av kundeinformasjon og det tar bare noe få sekunder å sende ut en forhåndsdefinert melding eller en melding du skriver selv.

MsgIng

Dine kunder kan med "Min Side" funksjonene på websidene dine selv legge inn og oppdatere sin personlige profil.

De samme data finner du igjen i ditt kundesystem i tillegg til dine egne og interne informasjoner som du trenger i kundeoppfølgningen.

Med "Min Side" kan dine kunder selv bestemme når de vil motta automatisk påminnelse for neste behandling, samt se på tidligere og kommende behandlinger.

MyPage

Kundesystemet er også integrert med Timekiosk Websted (Extranet opsjon) slik at den enkelte kunde kan gis tilgang til en eller flere ønskede sider og menyvalg blant sidene på webstedet. Dette gjør det mulig å tilpasse lukket informasjon som tilbudssider, kampanjeinformasjon, informasjon om lukkede events og lignende på en slik måte at definerte kundegrupper raskt og enkelt kan nås med markedsføringstiltak og lignende.


Spør oss også om E-Kvittering og hva det betyr for deg og dine kunder!

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6009281
Sider: 9569213

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.